Gastenboek


Als u te gast bent geweest in onze Chambres d’Hôtes stellen wij het op prijs als u uw ervaring wilt delen met de bezoekers van onze website.
Graag zien we uw berichtje in ons Gastenboek.


Message:

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
24 berichten.
Joris en Saskia Joris en Saskia schreef op 25 juli 2015 om 20:33:
We hebben hier genoten van een hele fijne afsluiting van onze vakantie. JW en Corma gaven ons, inclusief onze twee kleine kinderen, direct het gevoel dat we welkom waren. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. De familiekamer was fijn en zeer schoon. Het eten was heerlijk en er werd rekening gehouden met de kinderen.
Danielle Moyens Danielle Moyens schreef op 16 juni 2015 om 19:03:
Rob en Danielle kunnen deze chambres d'hôtes zeker aan bevelen. Vriendelijke mensen, warm onthaal, ruime kamer en badkamer en heel proper. En zeker de kok niet vergeten, kan heel lekker koken. JW en Corma dank jewel.
Yvonne &Arie Yvonne &Arie schreef op 26 mei 2015 om 17:18:
Wat hebben wij van een heerlijke week genoten bij de vriendelijke gastvrije eigenaars van La Tulipe. Mooi en sfeervol ingericht, ruime slaapkamers, s' morgens een lekker ontbijt. Mooie omgeving, heerlijk om te wandelen .De kookkunsten van JW zijn super lekker ,wat hebben we heerlijk gegeten. Een adres om nog eens naar terug te gaan. JW en Corna bedankt!!
Cees & Marja Cees & Marja schreef op 25 mei 2015 om 09:36:
Op weg naar Zuid Frankrijk maken wij de laatste jaren een tussenstop in La Tulipe. We vinden het daar heel gezellig, JW en Corna verzorgen hun gasten goed en dat vinden wij belangrijk als we ergens logeren. De hobby van JW is koken en dat is te merken aan de heerlijke gerechten, heel gevarieerd en gezond, ook het ontbijt is goed, kaas, eitje. Dit lekker eten is een van redenen dat we hier zo dikwijls logeren. De kamers zijn mooi en netjes met goede bedden en fijne badkamers. Corna & JW A bientot